This Is Us

En isshow i två akter med servering i pausen.
Showen är ett samarbete med HV71 och visas i Husqvarna Garden lördag den 16 december kl14.00 och kl19.00.

Showen görs också i samverkan med kultur- och fritidsförvaltningen Jönköpings kommun och HV71.
Nu kan du köpa biljetter via Tickster! Föreställningen kl. 19:00 och Föreställningen kl. 14:00

För första gången i Jönköping!

Välkommen till årets mest fantastiska skridskoshow! Det är med stor glädje vi presenterar en upplevelse som kombinerar två av världens största kreativa genier: Michael Jackson och våra otroligt talangfulla konståkare. Det är en show du inte vill missa!

I denna magiska föreställning kommer du att få uppleva Michael Jacksons tidlösa hits i en helt ny dimension. Vår skridsko-ensemble har arbetat hårt för att ni ska få uppleva en unik koreografi som hyllar popikonens musik på ett sätt som aldrig tidigare setts på isen. Du kommer att få uppleva åkarnas passion och skicklighet när de tar med dig på en färd fylld av svängiga rytmiska rörelser och fantastiska konster.
Varje nummer är en kreativ tolkning av Michael Jacksons låtar och åkarnas tolkning av klassiska Jackson-moves.
Så förbered dig på att bli bortskämd med en oförglömlig kväll fylld av glädje, rytm och konstnärlig briljans. Biljetterna kommer att ta slut snabbt, så se till att säkra din plats i publiken för denna enastående show som kommer att sätta hjärtat i brand och föra Michaels musikaliska arv till liv på ett helt nytt sätt! Vi ses på isen!

This Is Us görs i samarbete med