Förening

God Jul!

Vi vill önska alla våra medlemmar och vänner därute en riktigt God Jul! Vi hoppas ni får en avkopplande helg med mycket vila och trevligt umgänge med era nära och kära. Nedan kan ni läsa lite om allt som hände i lördags och som inte hanns få med i medlemsbrevet.

Avslutning i skridskoskolan.

I lördags var det verkligen mycket på gång! Skridskoskolan hade avslutning med besök av isbjörnen. Normalt brukar någon av våra minsta bli lite rädd men denna gång verkar vi ha modiga små åkare, inga rapporter om gråtande barn denna gång. Utöver kramar av isbjörnen fick alla också diplom såklart.


Juluppvisning

Senare på eftermiddagen kunde vi se (nästan) alla våra konståkare visa upp sina färdigheter i vår juluppvisning. Man blir så imponerad, så mycket talang och förmåga! Samma sak kan inte sägas om tekniken i C-hallen, den bjöd många på oväntade skratt.

En magisk Jul

Lördagen var också magisk i bemärkelsen att vi gjorde vårt sista framträdande på En magisk Jul! En julshow som får ordet ”succeé” att kännas relevant. Vi har fått mycket uppskattning och det är glasklart att våra åkare gjorde ett fantastiskt intryck på gästerna!
Tack till alla er i Blå, Rosa och Röd grupp som vågade trotsa alla naturlagar och åka konståkning på plastis!!??